Jordan 3 Retro UNC (2020)

## Jordan 3 Retro UNC (2020)

De Jordan 3 Retro UNC (2020) brengt een eerbetoon aan de legendarische University of North Carolina basketball team. Met zijn opvallende ontwerp en hoogwaardige materialen biedt deze sneaker een unieke stijl en uitstekende prestaties.

Iconisch design

Het iconische design van de Jordan 3 Retro UNC (2020) is direct herkenbaar. De sneaker is voorzien van een bovenwerk van premium nubuck leer in de kenmerkende lichtblauwe kleur van UNC. De sneaker heeft ook het kenmerkende Jumpman-logo op de hak en de tong, waarmee je jouw liefde voor het merk kunt tonen. De contrasterende witte tussenzool en de zichtbare Air unit in de hiel zorgen voor demping en comfort bij elke stap.

Hoogwaardige materialen

De Jordan 3 Retro UNC (2020) is gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor duurzaamheid en comfort. Het bovenwerk van nubuck leer biedt een luxueuze uitstraling en een goede pasvorm. De rubberen buitenzool met visgraatpatroon biedt grip en tractie op allerlei ondergronden, zodat je zorgeloos kunt lopen en rennen. De goed geplaatste overlays zorgen voor extra ondersteuning en stabiliteit.

Uitstekende prestaties

De Jordan 3 Retro UNC (2020) is niet alleen een stijlvolle sneaker, maar ook een schoen die prestaties stimuleert. De Air unit in de hiel zorgt voor responsieve demping en een comfortabel gevoel tijdens het lopen, rennen en springen. De stevige constructie en het goede ontwerp zorgen voor stabiliteit en ondersteuning bij elke beweging. Of je nu op het veld staat of gewoon op straat loopt, met deze sneaker ben je klaar voor actie.

Onderhoud van de sneaker

Om de Jordan 3 Retro UNC (2020) in optimale conditie te houden, is het belangrijk om de juiste zorg en onderhoud te bieden. Een manier om dit te doen is door de sneakerbox van SneakerStack te gebruiken. Deze box biedt een veilige en stijlvolle opbergoplossing voor je sneakers. Het beschermt ze tegen stof, vuil en beschadigingen, waardoor ze langer meegaan. Daarnaast is de sneakerbox ook een prachtige toevoeging aan je sneakercollectie. Bekijk het assortiment van SneakerStack voor meer informatie.

24,95
24,95