Jordan 3 Retro White Cement Reimagined (TD)

De Jordan 3 Retro White Cement Reimagined (TD) is de perfecte sneaker om de kleine voetjes van je kinderen te voorzien van stijl en comfort. Deze iconische schoen, ontworpen door het toonaangevende sportmerk Jordan, is geïnspireerd op de klassieke Jordan 3 Retro, maar met een moderne twist. Met zijn opvallende witte cementprint en kenmerkende Jordan-details is deze sneaker een echte blikvanger.

Uniek ontwerp met oog voor detail

Het ontwerp van de Jordan 3 Retro White Cement Reimagined (TD) is tot in de puntjes uitgewerkt. De sneaker heeft een bovenwerk van hoogwaardig leer, wat zorgt voor duurzaamheid en een luxe uitstraling. De iconische cementprint brengt een speels element toe aan de schoen, terwijl de Jordan Jumpman-logo’s op de tong en hiel een instant herkenbaarheid geven. De witte tussenzool met zichtbare Air-Sole unit zorgt voor uitstekende demping en comfort bij elke stap.

Klein maar krachtig

De Jordan 3 Retro White Cement Reimagined (TD) is verkrijgbaar in peuter- en kleutermaatjes, waardoor zelfs de allerkleinsten kunnen genieten van deze stijlvolle sneaker. De kwaliteit en aandacht voor detail blijven hetzelfde, ongeacht de maat, waardoor je kinderen altijd in stijl kunnen stralen.

Onderhoudstips

Om ervoor te zorgen dat je Jordan 3 Retro White Cement Reimagined (TD) in optimale staat blijft, is het belangrijk om ze goed te onderhouden. Hier zijn een paar eenvoudige tips:

  • Bewaar de sneakers op een koele, droge plaats om vocht en schimmelvorming te voorkomen.
  • Reinig het bovenwerk regelmatig met een zachte borstel en mild schoonmaakmiddel om vuil en vlekken te verwijderen.
  • Vermijd het dragen van de sneakers in ruwe omstandigheden, zoals bij slecht weer of op ongelijke ondergronden.
  • Gebruik de SneakerStack sneakerdoos om je schoenen te beschermen tegen stof en beschadigingen. Deze handige doos is speciaal ontworpen om je sneakers in topconditie te houden.

Met de Jordan 3 Retro White Cement Reimagined (TD) geef je je kinderen de beste combinatie van stijl, comfort en kwaliteit. Laat ze schitteren op het speelplein met deze iconische sneakers en zorg ervoor dat ze altijd in topconditie blijven met de SneakerStack sneakerdoos. Bestel vandaag nog en geef je kinderen de sneakers waar ze van dromen!

24,95
24,95