Jordan 7 Retro White Infrared

De Jordan 7 Retro White Infrared is een authentieke klassieker die nooit uit de mode raakt. Met zijn iconische stijl en opvallende kleurenschema is deze sneaker een must-have voor sneakerliefhebbers.

Ontwerp en Kenmerken

Het ontwerp van de Jordan 7 Retro White Infrared is gebaseerd op de originele release uit 1992. De schoen heeft een bovenwerk van wit leer met contrasterende infrarood- en zwarte details. Het kenmerkende Jordan-logo op de zijkant en de karakteristieke luchtbel in de zool geven de sneaker een onmiskenbare uitstraling.

De Retro 7 heeft een comfortabele pasvorm dankzij de combinatie van het leer en de dempende zool. De schoen is ontworpen om de hele dag door te dragen, of je nu op straat loopt of op het basketbalveld staat.

Historische Achtergrond

Michael Jordan droeg de Jordan 7 tijdens het Olympische basketbaltoernooi in 1992, waar het bekend werd als de “Dream Team” -schoen. Dit maakte de sneaker wereldwijd populair en verhoogde zijn iconische status. Sindsdien is de Jordan 7 Retro White Infrared uitgegroeid tot een van de meest gewilde modellen onder sneakerfans en verzamelaars.

Verzamelaarsitem

Als je op zoek bent naar een sneaker die niet alleen geweldig is om te dragen, maar ook een waardevolle investering kan worden, dan is de Jordan 7 Retro White Infrared een uitstekende keuze. Als een gewild verzamelaarsitem zal deze sneaker alleen maar in waarde stijgen, vooral in ongedragen staat en met de originele verpakking.

Onderhoud

Om de levensduur van je Jordan 7 Retro White Infrared te verlengen, raden we aan om de SneakerStack sneakerbox te gebruiken. Deze speciaal ontworpen sneakerbox beschermt je sneaker tegen stof, vocht en beschadigingen. Door je schoenen na het dragen in de SneakerStack-box op te bergen, blijven ze in optimale conditie en behouden ze hun waarde.

Geef je sneakercollectie de zorg die het verdient met de SneakerStack sneakerbox – de perfecte oplossing voor zowel verzamelaars als dagelijkse gebruikers.

24,95
24,95