Nike Air Max 1 ’87 Luxe University of Oregon PE (2024) (Numbered)

De Nike Air Max 1 ’87 Luxe University of Oregon PE (2024) (Genummerd) is een exclusieve sneaker die elke sneakerhead aan zijn collectie wil toevoegen. Deze bijzondere uitgave is gemaakt ter ere van de Universiteit van Oregon en straalt pure luxe uit.

Design en Materialen

De Nike Air Max 1 ’87 Luxe University of Oregon PE (2024) (Genummerd) is voorzien van premium materialen en vakmanschap. Het bovenwerk is gemaakt van hoogwaardig leer en textiel, terwijl de kenmerkende Air Max-zool zorgt voor ultiem comfort en demping.

Details en Kenmerken

Wat deze sneaker echt uniek maakt, zijn de details zoals het opvallende kleurenschema dat de Universiteit van Oregon vertegenwoordigt. Het ‘PE (Player Exclusive)’ label voegt een exclusief tintje toe aan deze al begeerlijke release. Elk paar is bovendien genummerd, waardoor de exclusiviteit nogmaals benadrukt wordt.

Onderhoud van de Nike Air Max 1 ’87 Luxe University of Oregon PE (2024) (Genummerd)

Om ervoor te zorgen dat deze exclusieve sneaker er altijd op zijn best uitziet, is goed onderhoud essentieel. Een handige tip is om de SneakerStack sneakerbox te gebruiken, waarmee je je sneakers netjes en georganiseerd kunt opbergen. Dit helpt niet alleen om ze te beschermen, maar zorgt er ook voor dat je collectie er geordend uitziet.

24,95
24,95
34,95
34,95