Nike Air Max 1 EasyOn Royal (2024) (TD)

De Nike Air Max 1 EasyOn Royal (2024) (TD) is een iconische sneaker die is ontworpen voor de allerkleinsten. Deze specifieke uitvoering wordt gekenmerkt door zijn koninklijke blauwe kleur die zich onderscheidt van de rest. De sneaker combineert stijl met ultiem comfort en is perfect voor de allerkleinsten die graag in stijl stappen.

Kenmerken van de Nike Air Max 1 EasyOn Royal (2024) (TD)

  • Gemaakt van hoogwaardige materialen voor duurzaamheid
  • Voorzien van de kenmerkende Air Max demping voor comfort
  • EasyOn-design met klittenbandsluiting voor gemakkelijk aan- en uittrekken
  • Opvallende koninklijk blauwe kleur voor een unieke uitstraling

Stijlvol en Comfortabel

De Nike Air Max 1 EasyOn Royal (2024) (TD) is niet alleen stijlvol, maar biedt ook het comfort dat kindervoeten nodig hebben. De demping zorgt voor een zachte tred en de klittenbandsluiting maakt het aan- en uittrekken een fluitje van een cent. Perfect voor actieve kleintjes die er altijd trendy uit willen zien.

Onderhoud van de Sneaker

Om ervoor te zorgen dat de Nike Air Max 1 EasyOn Royal (2024) (TD) zo lang mogelijk meegaat en er als nieuw blijft uitzien, is regelmatig onderhoud essentieel. Een handige tip is het gebruik van een sneakerbox van SneakerStack. Deze sneakerbox biedt een veilige opbergplek voor de sneakers, waardoor ze beschermd blijven tegen stof en beschadigingen. Opgeruimd staat netjes én je sneakers blijven in topconditie!

24,95
24,95