Nike Air Max 1 SP Concepts Far Out (PS)Nike Air Max 1 SP Concepts Far Out (PS) – Productinformatie

Nike Air Max 1 SP Concepts Far Out (PS)

Baanbrekende stijl voor jouw kleine sneakerliefhebber

De Nike Air Max 1 SP Concepts Far Out (PS) brengt de kleurrijke en opvallende stijl naar de voeten van jonge sneakerfans. Met zijn unieke ontwerp en comfortabele pasvorm zorgt deze schoen ervoor dat jouw kind de show steelt op het schoolplein.

Opvallend ontwerp dat de aandacht trekt

Deze Air Max 1 SP Concepts Far Out (PS) heeft een levendig en innovatief ontwerp dat gebaseerd is op de psychedelische kunststijl uit de jaren ’60 en ’70. De kleuren spatten van de schoen af en de verschillende patronen zorgen voor een dynamische uitstraling. Hiermee wordt elke stap een waar kunstwerk!

Optimaal comfort voor de hele dag

Nike heeft met de Air Max 1 SP Concepts Far Out (PS) niet alleen gedacht aan stijl, maar ook aan het comfort van jouw kind. De schoen is voorzien van de iconische Air-Sole demping, die zorgt voor een lichtgewicht en responsief gevoel bij elke stap. Hierdoor kan jouw kind de hele dag onbezorgd spelen, rennen en dansen.

Duurzame materialen voor langdurig gebruik

De Nike Air Max 1 SP Concepts Far Out (PS) is gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor duurzaamheid en langdurig gebruik. De stevige buitenkant beschermt de schoen tegen slijtage en zorgt ervoor dat de kleuren en patronen mooi blijven, zelfs na veelvuldig dragen. Zo gaat deze sneaker gegarandeerd lang mee!

Onderhoud van de Nike Air Max 1 SP Concepts Far Out (PS)

Om ervoor te zorgen dat jouw Nike Air Max 1 SP Concepts Far Out (PS) in optimale conditie blijft, raden wij aan om de SneakerStack sneakerbox te gebruiken. Deze handige schoenendoos beschermt jouw sneakers tegen stof en vuil, en zorgt ervoor dat ze netjes geordend blijven. De SneakerStack boxen zijn stijlvol, praktisch en gemaakt van hoogwaardig materiaal. Hiermee geef je jouw sneakers de beste verzorging en presentatie die ze verdienen.

24,95
24,95
34,95
34,95