Nike Air Max 1 Air Max Day Red (2017) (GS)

Nike Air Max 1 Air Max Day Red (2017) (GS)

Op zoek naar een geweldige sneaker voor de jonge sneakerheads?

De Nike Air Max 1 Air Max Day Red (2017) (GS) is een absolute must-have voor de jonge sneakerliefhebber. Deze opvallende sneaker is speciaal ontworpen voor kinderen en biedt een combinatie van stijl, comfort en duurzaamheid.

Een uniek ontwerp geïnspireerd door Air Max Day

Deze speciale editie van de Nike Air Max 1 is gelanceerd ter ere van Air Max Day, een viering van de iconische Air Max-sneaker. Het opvallende rode kleurenschema met contrasterende witte details maakt deze sneaker echt uniek en stijlvol.

Comfortabel en duurzaam

Naast het verbluffende ontwerp biedt de Nike Air Max 1 Air Max Day Red (2017) (GS) ook uitstekend comfort en duurzaamheid. De zichtbare Max Air-unit in de hak zorgt voor responsieve demping bij elke stap en het duurzame leren bovenwerk biedt langdurige ondersteuning.

Geschikt voor elke gelegenheid

Of het nu gaat om een dag op school, een casual dagje uit of zelfs een sportieve activiteit, deze sneaker past perfect bij elke gelegenheid. De veelzijdige stijl maakt het gemakkelijk om deze schoenen te combineren met verschillende outfits.

Onderhoud van de Nike Air Max 1 Air Max Day Red (2017) (GS)

Om ervoor te zorgen dat je Nike Air Max 1 Air Max Day Red (2017) (GS) er op zijn best uit blijft zien, is het belangrijk om ze goed te onderhouden. We raden aan om de schoenen regelmatig schoon te maken met een zachte borstel of een vochtige doek. Daarnaast is het handig om een sneakerbox te gebruiken voor het opbergen van je sneakers.

Ontdek SneakerStack

SneakerStack is een toonaangevend merk op het gebied van sneakeropbergsystemen. Ze bieden hoogwaardige sneakerboxen die niet alleen zorgen voor een georganiseerde opslag van je sneakers, maar ook bescherming bieden tegen stof en schade. Met een SneakerStack sneakerbox kun je jouw Nike Air Max 1 Air Max Day Red (2017) (GS) veilig en stijlvol opbergen.

24,95
24,95