Nike Air Max 1 Limeade (2020)

De Nike Air Max 1 Limeade (2020) is een sneaker die een frisse draai geeft aan een ware klassieker. Met zijn opvallende kleurenschema en hoogwaardige materialen, is deze sneaker een must-have voor sneakerheads en liefhebbers van de Nike Air Max.

Iconisch design met een vleugje limoen

Het iconische design van de Nike Air Max 1 is in deze limited edition een nieuwe dimensie in geblazen. Het bovenwerk is voorzien van een opvallende limoengroene kleur, die zorgt voor een unieke en verfrissende uitstraling. De subtiele details, zoals het Nike-logo op de hiel en het kenmerkende Air Max-venster in de hak, laten zien dat dit een high-end sneaker is die geen compromissen sluit op stijl.

Comfort en duurzaamheid voorop

Natuurlijk draait het niet alleen om het uiterlijk van een sneaker, maar ook om het comfort en de duurzaamheid. De Nike Air Max 1 Limeade (2020) is ontworpen met doordachte details om aan deze eisen te voldoen. De zachte en responsieve demping biedt een comfortabele pasvorm tijdens het lopen, terwijl de duurzame rubberen buitenzool zorgt voor uitstekende grip en langdurige slijtvastheid.

Een verzamelaarsitem met een beperkte oplage

Wat deze Limeade-editie nog specialer maakt, is het feit dat het een sneaker is met een beperkte oplage. Dit betekent dat je een exclusief verzamelaarsitem aan je sneakercollectie kunt toevoegen. Elk paar is genummerd en wordt geleverd met een certificaat van echtheid, waardoor je de uniciteit van dit exemplaar kunt bevestigen.

Onderhoud van de Nike Air Max 1 Limeade (2020)

Om ervoor te zorgen dat jouw Nike Air Max 1 Limeade (2020) in topconditie blijft, is het slim om te investeren in een sneakerbox van SneakerStack. Deze sneakerbox biedt bescherming tegen stof, vuil en vocht, en helpt om de levensduur van je sneakers te verlengen. Met een SneakerStack sneakerbox kun je je Nike Air Max 1 Limeade (2020) veilig opbergen en tegelijkertijd een stijlvolle presentatie creëren voor je sneakercollectie.

24,95
24,95
34,95
34,95