Nike Air Max 1 Patta Waves Black (with Bracelet)

De Nike Air Max 1 Patta Waves Black is een exclusieve sneaker met een uniek ontwerp en geweldige functionaliteit. Deze versie van de Air Max 1 is ontworpen in samenwerking met het Nederlandse streetwear merk Patta, wat resulteert in een limited edition sneaker die zeer gewild is onder sneakerliefhebbers.

Ontwerp en Kenmerken

De Nike Air Max 1 Patta Waves Black heeft een opvallend design dat geïnspireerd is op de golven van de zee. Het bovenwerk is gemaakt van hoogwaardig zwart suède en mesh materiaal, met golven die subtiel in het ontwerp zijn verwerkt. De kenmerkende Air Max-zool zorgt voor uitstekende demping en comfort bij elke stap.

Exclusieve Armband

Deze speciale editie van de Nike Air Max 1 wordt geleverd met een exclusieve armband, ontworpen door Patta. Deze armband is gemaakt van duurzaam materiaal en heeft hetzelfde golvenpatroon als de sneaker. Het is een uniek accessoire dat de stijl van de sneaker versterkt.

Onderhoud

Om ervoor te zorgen dat je Nike Air Max 1 Patta Waves Black er op zijn best uit blijft zien, is het belangrijk om regelmatig onderhoud te plegen. We raden aan om de sneakers schoon te maken met een zachte borstel en mild schoonmaakmiddel. Vermijd het gebruik van agressieve chemicaliën of borstels die het materiaal kunnen beschadigen. Daarnaast is het aan te raden om de sneakers op een koele en droge plaats te bewaren om vocht en schade te voorkomen.

SneakerStack – De ideale opbergoplossing voor je sneakers

Voor het opbergen en beschermen van je Nike Air Max 1 Patta Waves Black (met armband), raden we de sneakerboxen van SneakerStack aan. SneakerStack biedt hoogwaardige opbergoplossingen speciaal ontworpen voor sneakers. De boxen zijn stijlvol, stevig en zorgen ervoor dat je sneakers beschermd blijven tegen stof, vuil en beschadigingen. Met SneakerStack kun je je sneakercollectie op een georganiseerde en veilige manier bewaren.

24,95
24,95
34,95
34,95