Nike Air Max 1 Susan Missing Link (Friends and Family Special Box)

De Nike Air Max 1 Susan Missing Link (Friends and Family Special Box) is een sneaker met een verhaal dat je zeker niet wilt missen. Deze unieke schoen is een eerbetoon aan de iconische film “Missing Link” en is speciaal ontworpen voor de Friends and Family van Nike. Met een opvallend ontwerp en hoogwaardige materialen is deze sneaker een must-have voor liefhebbers van sneakers en filmfanaten.

Het verhaal achter de sneaker

De Nike Air Max 1 Susan Missing Link is geïnspireerd op de stop-motion animatiefilm “Missing Link”, geregisseerd door Chris Butler. De schoen is vernoemd naar het karakter Susan, ook wel bekend als Mr. Link, een vriendelijke yeti. Het ontwerp van de schoen weerspiegelt de kenmerkende stijl van de film met gedurfde kleuren en unieke details. Het bovenwerk is gemaakt van premium materialen en heeft een opvallende mix van texturen en patronen die doen denken aan de avontuurlijke wereld van de film.

Een schoen voor verzamelaars

De Nike Air Max 1 Susan Missing Link is een zeer exclusieve sneaker die alleen beschikbaar is voor Friends and Family van Nike. Dit maakt hem niet alleen uniek, maar ook zeer gewild onder sneakerliefhebbers en verzamelaars over de hele wereld. Met zijn beperkte oplage en bijzondere ontwerp is deze schoen een waardevolle toevoeging aan elke sneakercollectie.

Comfort en duurzaamheid

Naast zijn opvallende uiterlijk biedt de Nike Air Max 1 Susan Missing Link ook uitstekend comfort en duurzaamheid. De zichtbare Air Max-demping in de hiel zorgt voor een responsieve en comfortabele ervaring bij elke stap. Het bovenwerk is gemaakt van hoogwaardig leer en textiel, wat zorgt voor een goede pasvorm en langdurige kwaliteit. Of je nu op zoek bent naar een schoen om in stijl te dragen of om te pronken met je verzameling, deze sneaker biedt het allemaal.

Onderhoud van de sneaker

Om de Nike Air Max 1 Susan Missing Link in optimale staat te houden, is het belangrijk om regelmatig schoon te maken en te onderhouden. Verwijder vuil en vlekken voorzichtig met een zachte borstel en mild schoonmaakmiddel. Laat de schoen vervolgens op natuurlijke wijze drogen, vermijd directe warmtebronnen zoals radiatoren. Bescherm het leer regelmatig met een geschikt leerverzorgingsproduct om de kleuren en kwaliteit te behouden.

Maak gebruik van SneakerStack

Voor het opbergen en presenteren van je Nike Air Max 1 Susan Missing Link is de SneakerStack sneakerbox zeer geschikt. SneakerStack biedt hoogwaardige en stijlvolle sneakerboxen die speciaal zijn ontworpen om je sneakers veilig en georganiseerd te houden. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, zodat je jouw collectie perfect kunt tentoonstellen. Kies voor kwaliteit en stijl met SneakerStack.

24,95
24,95