Nike Air Max 1 Time Capsule Pack

De Nike Air Max 1 Time Capsule Pack is een eerbetoon aan de iconische Air Max 1-sneaker uit 1987. Deze speciale collectie is ontworpen om de rijke geschiedenis van de Air Max 1 te vieren en brengt een vleugje nostalgie met zich mee. Met zijn opvallende kleurenschema en kenmerkende design is deze sneaker een must-have voor verzamelaars en sneakerliefhebbers overal ter wereld.

Kenmerken van de Nike Air Max 1 Time Capsule Pack

De Nike Air Max 1 Time Capsule Pack wordt geleverd in twee opvallende kleurencombinaties: een mix van zwart, wit en lichtgrijs en een mix van geel, oranje en bruin. Beide versies zijn voorzien van het kenmerkende zichtbare Air-element in de hak, wat zorgt voor uitstekende demping en comfort. Het bovenwerk van de schoen is gemaakt van hoogwaardig leer en mesh, waardoor de schoen een duurzame en ademende pasvorm heeft. De rubberen buitenzool biedt uitstekende grip en tractie op verschillende ondergronden.

De Nike Air Max 1 Time Capsule Pack in de geschiedenis

De Air Max 1 werd voor het eerst geïntroduceerd in 1987 en was de eerste sneaker die de revolutionaire Air-technologie van Nike liet zien. Het zichtbare Air-element in de hak zorgde destijds voor veel opschudding en gaf de sneaker een futuristische uitstraling. Sindsdien is de Air Max 1 uitgegroeid tot een ware klassieker en heeft hij een iconische status verworven binnen de sneakerwereld.

Onderhoud van de Nike Air Max 1 Time Capsule Pack

Om ervoor te zorgen dat je Nike Air Max 1 Time Capsule Pack er altijd op zijn best uitziet, is het belangrijk om ze goed te onderhouden. Hier zijn een paar tips om je sneakers in topconditie te houden:

  • Maak je sneakers regelmatig schoon met een zachte borstel of een vochtige doek om vuil en vlekken te verwijderen.
  • Gebruik geen agressieve reinigingsmiddelen, bleekmiddel of chemicaliën die de materialen van de schoen kunnen beschadigen.
  • Zorg ervoor dat je sneakers volledig droog zijn voordat je ze opbergt.
  • Bewaar je sneakers op een koele, droge plaats om schimmelvorming te voorkomen.

Om je Nike Air Max 1 Time Capsule Pack veilig op te bergen en te beschermen, raden we het gebruik van de sneakerbox van het merk SneakerStack aan. Deze sneakerbox is speciaal ontworpen om je sneakers veilig op te bergen en biedt extra bescherming tegen stof, vocht en beschadigingen. Met een stijlvolle en functionele ontwerp is de sneakerbox van SneakerStack een aanvulling op elke sneakercollectie.

24,95
24,95