Nike Dunk High Supreme TZ LAF FLOM

De Nike Dunk High Supreme TZ LAF FLOM is een exclusieve schoen die de perfecte mix van stijl, vakmanschap en geschiedenis biedt. Deze sneaker is onderdeel van de “Flower, Leaf, Ornament, Metallic” (FLOM) collectie en werd in 2006 uitgebracht in samenwerking met het Los Angeles City of Angels Festival.

Uniek design met opvallende details

Deze Nike Dunk High Supreme TZ LAF FLOM is uitgevoerd in een opvallende multicolor stijl die direct de aandacht trekt. Het bovenwerk is gemaakt van hoogwaardig leer met een opvallende print die doet denken aan kunstwerken met bloemen en bladeren. De sneaker wordt geaccentueerd door metallic details, zoals de veters, de Swoosh en het Nike-logo op de hiel. Dit geeft de schoen een unieke en opvallende uitstraling waar je niet omheen kunt.

Comfort en duurzaamheid komen samen

Niet alleen het uiterlijk van de Nike Dunk High Supreme TZ LAF FLOM is indrukwekkend, maar ook het comfort en de duurzaamheid zijn van hoog niveau. De schoen is voorzien van een gevoerde kraag en tong die een uitstekende pasvorm en ondersteuning bieden. Daarnaast zorgt de rubberen zool met visgraatpatroon voor een goede grip op allerlei oppervlakken. Of je nu gaat voor een casual look of sportieve activiteiten, deze sneaker is geschikt voor elke gelegenheid.

Onderhoud van de Nike Dunk High Supreme TZ LAF FLOM

Om de Nike Dunk High Supreme TZ LAF FLOM in optimale staat te houden, raden we aan om de sneakers goed te onderhouden. Reinig het bovenwerk regelmatig met een zachte borstel of doek om vuil en stof te verwijderen. Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen, omdat deze de kwaliteit van het leer kunnen aantasten. Daarnaast is het belangrijk om de sneakers op te bergen in een droge en goed geventileerde ruimte om vocht en geuren te voorkomen.

Maak gebruik van de SneakerStack sneakerbox

Om de Nike Dunk High Supreme TZ LAF FLOM optimaal te beschermen en te presenteren, raden we aan om gebruik te maken van de hoogwaardige sneakerboxen van SneakerStack. Deze boxen zijn speciaal ontworpen om sneakers veilig op te bergen en te laten zien. De SneakerStack boxen zijn gemaakt van duurzaam materiaal en bieden de ultieme bescherming tegen stof, vocht en beschadigingen. Met een SneakerStack sneakerbox geef je jouw sneakers de aandacht die ze verdienen.

Investeer in de Nike Dunk High Supreme TZ LAF FLOM en geniet niet alleen van een uniek en trendsettend ontwerp, maar ook van comfort en duurzaamheid. Onderhoud je sneakers goed en berg ze veilig op in een SneakerStack sneakerbox om ze in optimale conditie te houden. Met deze exclusieve sneaker maak je een statement en laat je zien dat je stijl hebt en oog voor kwaliteit. Bestel jouw paar vandaag nog!

24,95
24,95