Nike Dunk High Fragment Beijing (2021)

De Nike Dunk High Fragment Beijing (2021) is een limited edition sneaker die is uitgebracht in samenwerking met de bekende Japanse ontwerper Hiroshi Fujiwara. Deze exclusieve sneaker is geïnspireerd op de cultuur en atmosfeer van Beijing, de bruisende hoofdstad van China. Met zijn opvallende kleurenpalet en unieke details is deze sneaker een must-have voor sneakerliefhebbers en verzamelaars over de hele wereld.

Design en kleurenschema

Het design van de Nike Dunk High Fragment Beijing (2021) combineert elementen van zowel de klassieke Dunk High als de moderne streetwear-stijl. De sneaker heeft een bovenwerk van premium suède en leer, met opvallende kleurblokken en details. Het kleurenschema bestaat uit een mix van zwart, wit en blauw, wat zorgt voor een stijlvolle en toch sportieve look.

Opvallende kenmerken

  • Fragment Design-logo op de hak: Het kenmerkende logo van Fragment Design is subtiel verwerkt op de hak van de sneaker, wat een vleugje exclusiviteit toevoegt aan het ontwerp.
  • Beijing-geïnspireerde details: De sneaker is voorzien van speciale details die refereren naar de stad Beijing, zoals Chinese tekens en grafische elementen die de rijke cultuur en geschiedenis van de stad benadrukken.
  • Duurzaamheid en comfort: Naast het opvallende design biedt de Nike Dunk High Fragment Beijing (2021) ook uitstekende duurzaamheid en comfort. De sneaker is voorzien van een stevige rubberen zool en een zachte, gevoerde binnenzool voor optimaal draagcomfort.

Onderhoud van de Nike Dunk High Fragment Beijing (2021)

Om ervoor te zorgen dat je Nike Dunk High Fragment Beijing (2021) sneakers er altijd op hun best uitzien en hun oorspronkelijke glans behouden, is het belangrijk om ze goed te onderhouden. Een handige manier om dit te doen, is door gebruik te maken van de sneakerbox van SneakerStack.

SneakerStack is een gerenommeerd merk dat gespecialiseerd is in hoogwaardige sneakeropslag en -verzorging. Hun sneakerboxen zijn ontworpen om je sneakers veilig te bewaren en te beschermen tegen stof, vuil en beschadigingen. De sneakerbox is gemaakt van duurzaam materiaal en biedt voldoende ruimte voor meerdere paren sneakers.

Door gebruik te maken van de sneakerbox van SneakerStack houd je niet alleen je Nike Dunk High Fragment Beijing (2021) in optimale conditie, maar creëer je ook een georganiseerde en stijlvolle opbergoplossing voor je sneakercollectie. Vertrouw op SneakerStack voor de beste verzorging van je waardevolle sneakers.

24,95
24,95