Nike Dunk Low Retro PRM Year of the Rabbit Blue Orange Cream

Productinformatie Nike Dunk Low Retro PRM Year of the Rabbit Blue Orange Cream

Ontwerp en kleurenschema

De Nike Dunk Low Retro PRM Year of the Rabbit Blue Orange Cream is een opvallende sneaker die is uitgebracht ter ere van het Chinese nieuwjaar (Year of the Rabbit). Het ontwerp van deze schoen combineert verschillende kleuren op een unieke en speelse manier. De hoofdkleuren van de schoen zijn blauw, oranje en crème. Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een luxe uitstraling. Het kenmerkende Nike Swoosh-logo is te vinden aan de zijkanten van de schoen en is uitgevoerd in een contrasterende kleur.

Comfort en pasvorm

Naast het opvallende ontwerp, biedt de Nike Dunk Low Retro PRM Year of the Rabbit Blue Orange Cream ook een uitstekend comfort en een goede pasvorm. De schoen is voorzien van een zachte voering en een gevoerde tong, waardoor je voeten de hele dag door comfortabel blijven. De pasvorm is nauwsluitend en zorgt voor voldoende ondersteuning.

Duurzaamheid en kwaliteit

De Nike Dunk Low Retro PRM Year of the Rabbit Blue Orange Cream is gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor duurzaamheid en kwaliteit. Het leer van het bovenwerk is stevig en kan tegen een stootje. De zool is voorzien van een rubberen buitenzool met een uitstekende grip, waardoor je stabiel kunt lopen. Deze sneaker is gemaakt om lang mee te gaan en is een goede investering voor elke sneakerliefhebber.

Onderhoud

Om je Nike Dunk Low Retro PRM Year of the Rabbit Blue Orange Cream in optimale staat te houden, is het belangrijk om de juiste onderhoudsmaatregelen te treffen. Eén manier om dit te doen is door gebruik te maken van de sneakerbox van het merk SneakerStack. SneakerStack biedt hoogwaardige sneakerboxen die ervoor zorgen dat je sneakers beschermd blijven tegen stof en beschadigingen. Deze boxen zijn speciaal ontworpen met oog voor detail en bieden een veilige opbergoplossing voor je waardevolle sneakercollectie. Bescherm je Nike Dunk Low Retro PRM Year of the Rabbit Blue Orange Cream met een SneakerStack-box en behoud de kwaliteit en uitstraling van je sneakers.

24,95
24,95
34,95
34,95