Nike Dunk Low Scrap Sea Glass

Nike Dunk Low Scrap Sea Glass

Uniek design

De Nike Dunk Low Scrap Sea Glass is een unieke sneaker die je onderscheidt van de rest. Het bovenwerk van de schoen is gemaakt van gerecyclede materialen, wat bijdraagt aan een duurzamere wereld. Het scrap-ontwerp zorgt voor een speelse en creatieve uitstraling. Met deze sneaker val je gegarandeerd op!

Comfortabele pasvorm

Nike staat bekend om zijn uitstekende schoentechnologie en ook bij de Dunk Low Scrap Sea Glass is dit niet anders. De schoen biedt een comfortabele pasvorm, waardoor je er moeiteloos de hele dag op kunt lopen. De zachte binnenvoering zorgt voor extra comfort en ondersteuning, terwijl de gewatteerde tong en enkelkraag voor een perfecte sluiting zorgen.

Stijlvolle details

Deze sneaker is niet alleen comfortabel, maar ook zeer stijlvol. Het Sea Glass kleurenpalet zorgt voor een frisse en moderne uitstraling. De kenmerkende Swoosh is prominent aanwezig op de zijkant van de schoen, terwijl de contrasterende veters en details de look compleet maken. Of je nu casual gekleed gaat of je outfit een sportieve touch wilt geven, de Nike Dunk Low Scrap Sea Glass is de perfecte keuze.

Onderhoudsinstructies

Om ervoor te zorgen dat je Nike Dunk Low Scrap Sea Glass er altijd op zijn best uitziet, is het belangrijk om ze goed te onderhouden. Volg deze eenvoudige onderhoudsinstructies:

  • Borstel voorzichtig het vuil van het bovenwerk met een zachte sneakerborstel.
  • Gebruik milde zeep vermengd met water om hardnekkige vlekken te verwijderen. Dep voorzichtig met een zachte doek.
  • Laat de schoenen natuurlijk drogen, vermijd directe hittebronnen zoals radiatoren.
  • Bewaar je sneakers in de SneakerStack sneakerbox om ze te beschermen tegen stof en beschadigingen.

SneakerStack

SneakerStack is een merk dat gespecialiseerd is in hoogwaardige sneakeropslagoplossingen. Hun sneakerboxen zijn ontworpen om je sneakers veilig en stijlvol op te bergen. Gemaakt van duurzaam materiaal, bieden deze boxen maximale bescherming en helpen ze de levensduur van je sneakers te verlengen. Kies voor SneakerStack en geef je Nike Dunk Low Scrap Sea Glass de aandacht die ze verdienen.

24,95
24,95