Nike Dunk Low SE Acid Wash Baltic Blue Volt (PS)

De Nike Dunk Low SE Acid Wash Baltic Blue Volt (PS) is een unieke en opvallende sneaker die perfect is voor degenen die willen opvallen in de menigte. Met zijn heldere kleuren en opvallende ontwerp is deze schoen een echt fashion statement. De schoen is speciaal ontworpen voor kinderen en biedt comfort en stijl in één.

Opvallend Ontwerp

Het opvallende ontwerp van de Nike Dunk Low SE Acid Wash Baltic Blue Volt (PS) is geïnspireerd op streetwear en is perfect voor degenen die een eigenzinnige stijl hebben. De schoen heeft een acid wash-effect op het bovenwerk, wat zorgt voor een unieke en vintage uitstraling. De baltic blauwe en volt kleuren maken deze sneaker echt opvallend en trekken zeker de aandacht.

Comfortabel en Duurzaam

Niet alleen ziet de Nike Dunk Low SE Acid Wash Baltic Blue Volt (PS) er goed uit, maar hij biedt ook comfort en duurzaamheid. De schoen is gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor een goede pasvorm en langdurig comfort. De zool is ook ontworpen om grip en stabiliteit te bieden, zodat kinderen vrij kunnen bewegen zonder zich zorgen te maken over uitglijden.

Onderhoud van de Schoen

Om de Nike Dunk Low SE Acid Wash Baltic Blue Volt (PS) in optimale conditie te houden, is het belangrijk om hem regelmatig schoon te maken. Gebruik een zachte borstel en milde zeep om het oppervlak van de schoen voorzichtig schoon te maken. Vermijd agressieve schoonmaakmiddelen en wrijf niet te hard om beschadiging van het materiaal te voorkomen.

SneakerStack Sneakerbox

Voor het opbergen van je Nike Dunk Low SE Acid Wash Baltic Blue Volt (PS) raden we de SneakerStack sneakerbox aan. Deze sneakerbox is speciaal ontworpen om sneakers veilig en georganiseerd te bewaren. Met zijn stevige constructie en speciale compartimenten biedt de SneakerStack sneakerbox een optimale bescherming voor je sneakers. Het heeft ook een modern en stijlvol ontwerp dat perfect past bij je sneakercollectie.

24,95
24,95