Nike Dunk Low Montreal Bagel Sesame (Special Box)

Als je een fan bent van zowel sneakers als bagels, dan heeft Nike een verrassing voor jou. De Nike Dunk Low Montreal Bagel Sesame (Special Box) is een unieke samenwerking tussen Nike en de beroemde Montreal Bagels. Deze limited edition sneaker is geïnspireerd op de smaak en stijl van de heerlijke bagels uit Montreal.

Design en Materialen

Deze Dunk Low heeft een verbluffend kleurenschema dat doet denken aan de traditionele sesam-Montreal bagel. Het bovenwerk is gemaakt van hoogwaardig leer en textiel met een combinatie van gebroken wit, goud en bruine tinten. De gestikte details op de schoen zijn geïnspireerd op de gedetailleerde patronen van een verse bagel.

Comfort en Pasvorm

Naast het prachtige design biedt de Nike Dunk Low Montreal Bagel Sesame ook uitstekend comfort. De schoen heeft een gewatteerde kraag en een zachte binnenzool die zorgen voor een comfortabele pasvorm, zelfs bij langdurig dragen. Of je nu de hele dag in de stad loopt of op het werk bent, deze sneaker geeft je de ondersteuning die je nodig hebt.

Special Box

De Nike Dunk Low Montreal Bagel Sesame wordt geleverd in een speciale box die net zo uniek is als de sneaker zelf. De box is ontworpen in samenwerking met het merk SneakerStack en heeft een opvallend ontwerp dat is geïnspireerd op de straatcultuur van Montreal. Het is een must-have accessoire voor elke sneakerliefhebber.

Onderhoud

Om ervoor te zorgen dat jouw Nike Dunk Low Montreal Bagel Sesame er altijd op zijn best uitziet, raden we aan om de bijbehorende sneakerbox van SneakerStack te gebruiken. Deze box is perfect voor het opbergen en onderhouden van je sneakers. Met de SneakerStack-box blijven je schoenen beschermd en georganiseerd, zodat je er langer van kunt genieten. Bestel vandaag nog de SneakerStack-box en geef je sneakers de liefde die ze verdienen!

24,95
24,95