Trump sneakers

Donald Trump heeft op zaterdag zijn eigen sneakerlijn aangekondigd, en het heeft de sneakerwereld op zijn kop gezet. Deze aankondiging kwam slechts een dag nadat hij werd geconfronteerd met enorme boetes in een civiele fraudezaak. De ‘Trump Sneakers’ werden gepresenteerd op Sneaker Con, een gerenommeerd evenement dat draait om de cultuur van sneakers, in Philadelphia.

Trump Sneakers: Een Opvallende Toevoeging aan je Collectie

Deze opvallende sneakers zijn niet te missen. De glanzende gouden schoenen, met de Amerikaanse vlag op de achterkant, worden verkocht onder de naam ‘Never Surrender High-Tops’ voor 399 dollar. Trump zelf verklaarde: “Dit is iets waar ik al twaalf, dertien jaar over praat, en ik denk dat het een groot succes gaat worden.” Naast de ‘Never Surrender High-Tops’ biedt de website ook twee andere versies van de sneakers aan, met een ‘T’ en ’45’ aan de zijkant, als een eerbetoon aan Trump en zijn positie als de 45e president van de Verenigde Staten.

Achtergrond van de Trump Sneakers

Het bedrijf achter de Trump Sneakers, CIC Ventures LLC, is eigendom van Trump zelf. Op de website wordt duidelijk gemaakt dat deze nieuwe onderneming “niet politiek is en niets te maken heeft met welke politieke campagne dan ook”. De verrassende lancering van de Trump Sneakers komt op het moment dat de voormalige president geconfronteerd werd met aanzienlijke boetes in verband met een civiele fraudezaak. Niettemin, op Sneaker Con in Philadelphia, presenteerde Trump vol trots zijn nieuwste onderneming aan de wereld.

Deze unieke sneakers hebben de aandacht getrokken van sneakerliefhebbers en verzamelaars over de hele wereld. Met hun opvallende design en de onmiskenbare link naar de Amerikaanse politiek, zijn de Trump Sneakers een must-have voor elke sneakercollectie.

Trump sneaker

Bescherm je Trump Sneakers met een Sneakerbox

Ontdek nu de sensatie van de Sneakers en voeg een vleugje opvallende stijl toe aan je garderobe. Wees een van de eersten die deze unieke schoenen bezit en maak een statement waar je ook gaat. Bescherm je Trump Sneakers met een kwalitatieve sneakerbox van Sneakerstack. Een sneakerbox is niet alleen een handige manier om je schoenen op te bergen, maar ook een essentieel accessoire om ze te beschermen tegen stof, vocht en beschadigingen. Met een stevige sneakerbox blijven je Trump Sneakers in topconditie, zodat je er keer op keer van kunt genieten. Investeer vandaag nog in een hoogwaardige sneakerbox en geef je kostbare schoenen de zorg die ze verdienen.

24,95
24,95