Travis-scott-air-jordan-1-low-elkins-canary

Sneakerstack, bekend van zijn sneakerbox, heeft de unieke sneaker release kalender 2024 voor jullie gemaakt! Maak je klaar, sneakerheads! Het jaar 2024 belooft een explosie van nieuwe en opwindende sneakerreleases te worden, met een line-up die elke fan zal doen watertanden. Van samenwerkingen met wereldberoemde artiesten tot langverwachte retro’s, het wordt een jaar om naar uit te kijken voor alle sneakerliefhebbers. Hierbij een uitsnede van de sneaker release kalender 2024:

Unieke Sneaker release kalender 2024

 1. Travis Scott x Air Jordan 1 Retro Low OG ‘Elkins’/’Canary’
 2. Futura x Nike SB Dunk low
 3. Travis Scott x Air Jordan 1 Retro Low OG ‘Black Olive’
 4. Air Jordan 5 “Olive”
 5. J Balvin x Air Jordan 3 “Rio”
 6. Trophy Room x Air Jordan 1 Low “Home & Away”
 7. Air Jordan 11 ‘Columbia’
 8. Bad Bunny x adidas Campus “Diepbruin”
 9. JJJJound x Adidas Samba
 10. Nike Air Max 1 ‘Powerwall BRS’ Big Bubble
 11. Patta x Nike Air Max 1 ‘Chlorophyll’

1. Travis Scott x Air Jordan 1 Retro Low OG ‘Elkins’/’Canary’

Dit opvallende paar, vernoemd naar de middelbare school van Travis Scott, brengt gedurfde kleuren en een uniek ontwerp samen, waardoor het een must-have is voor fans van de rapper. Hoewel de officiële releasedatum nog niet is bevestigd, kunnen we dit paar ergens in de zomer van 2024 verwachten. Afbeelding: @sneakerknockerzllc

Travis-scott-air-jordan-1-low-elkins-canary

2. Futura x Nike SB Dunk low

Graffitikunstenaar Futura slaat opnieuw toe met de Futura x Nike SB Dunk laag, een samenwerking die zeker voor opschudding zal zorgen. Met het kenmerkende kleurrijke spuitverfontwerp van de kunstenaar, wordt deze release op de sneaker release kalender 2024 een van de hoogtepunten van de zomer van 2024. Afbeelding: @jfgrails

Futura-nike-sb-dunk-low-2024

3. Travis Scott x Air Jordan 1 Retro Low OG ‘Black Olive’

Travis Scott laat ook zijn stempel achter met de Travis Scott x Air Jordan 1 Retro Low OG ‘Black Olive’, een ander opvallend paar dat fans zeker niet willen missen. Verwacht wordt dat deze release plaatsvindt in de herfst van 2024 en net zo populair zal zijn als zijn voorgangers. Afbeelding: @jfgrails

Travis-scott-jordan-1-low-oliveTravis-scott-jordan-1-low-olive

4. Air Jordan 5 “Olive”

De Air Jordan 5 “Olive” maakt ook zijn terugkeer in 2024, na een lange afwezigheid sinds de oorspronkelijke release in 2006. Deze retro, gepland op de sneaker release kalender 2024 voor maart 2024, belooft trouw te blijven aan het origineel en zal zeker in de smaak vallen bij liefhebbers van het Jordan 5-silhouet.

Air Jordan 5 “Olijf”

5. J Balvin x Air Jordan 3 “Rio”

J Balvin keert terug met een nieuwe samenwerking met Jordan Brand, de J Balvin x Air Jordan 3 “Rio”. Met een opvallend zwart bovenwerk en kleurrijke accenten geïnspireerd op zonsondergangen, is dit paar een absolute blikvanger. Hoewel de releasedatum nog niet is bevestigd, kunnen we verwachten dat deze net zo snel uitverkocht zal zijn als zijn voorganger. Afbeelding: overuren

J Balvin x Air Jordan 3 “Rio”

6. Trophy Room x Air Jordan 1 Low “Home & Away”

De Trophy Room x Air Jordan 1 Low “Home & Away” is een ander paar om in de gaten te houden, met een verwachte releasedatum van 15 februari 2024. Met zijn opvallende ontwerp zal dit paar zeker snel uitverkocht zijn. Afbeelding: Sérgio Santos /Complex

Trophy Room x Air Jordan 1 Low “Home & Away”

7. Air Jordan 11 ‘Columbia’

De Air Jordan 11 ‘Columbia’ maakt zijn terugkeer in december 2024, een langverwachte release voor fans van het Jordan 11-silhouet. Met een releasedatum van 14 december belooft dit paar een hit te worden tijdens de feestdagen.

Air Jordan 11 'Columbia'

8. Bad Bunny x adidas Campus “Diepbruin”

Bad Bunny slaat de handen ineen met Adidas voor de Bad Bunny x adidas Campus “Diepbruin”, een paar dat zeker de aandacht zal trekken. Met een verwachte release in het voorjaar van 2024, kunnen fans niet wachten om hun handen te krijgen aan dit unieke ontwerp.

Bad Bunny x adidas Campus “Diepbruin”

9. JJJJound x Adidas Samba

Vervolgens hebben we de JJJJound x Adidas Samba, een samenwerking die al lang wordt verwacht en eindelijk zal plaatsvinden in maart 2024. Met meerdere kleurvarianten om uit te kiezen, is dit paar een must-have voor elke sneakerliefhebber.

JJJJound-adidas-Samba-White-Black

10. Nike Air Max 1 ‘Powerwall BRS’ Big Bubble

Geruchten gaan dat de Nike Air Max 1 ‘Powerwall BRS’ Big Bubble terugkeert als onderdeel van de Air Max-releases van dit jaar. Oorspronkelijk uitgebracht in 2006 als onderdeel van de ‘Powerwall’-serie, is dit paar nog steeds een graal voor veel Air Max-liefhebbers. Met een mogelijke ‘Big Bubble’-behandeling wordt er gesproken over een release in de herfst van 2024, waardoor fans reikhalzend uitkijken naar deze iconische sneaker.

Nike-Air-Max-1-86-Powerwall-BRS

11. Patta x Nike Air Max 1 ‘Chlorophyll’

Ook wordt verwacht dat de Patta x Nike Air Max 1 ‘Chlorophyll’ opnieuw wordt uitgebracht in de herfst van 2024. Als een van de meest gewilde Air Max 1’s ooit, is dit paar een absolute must-have voor liefhebbers van het silhouet. Hoewel er momenteel geen officiële afbeeldingen of informatie beschikbaar zijn, blijven we optimistisch dat deze langverwachte release binnenkort zal plaatsvinden.

Met een line-up vol spannende sneaker release kalender 2024 is het jaar 2024 echt het jaar van de sneaker. Volg ons op Instagram, Facebook, TikTok en Pinterest om op de hoogte te blijven van de nieuwste releasedatums en om ervoor te zorgen dat je geen van deze geweldige paren mist!

Patta-Nike-Air-Max-1-Chlorophyll - Sneaker release kalender 2024

Ontdek naast sneaker release kalender 2024 dé sneakerbox van Sneakerstack

Na het enthousiast bespreken van de meest verwachte sneakerreleases van 2024, is het tijd om te praten over een essentieel onderdeel van het zorgen voor deze kostbare collecties: de sneakerbox van Sneakerstack. Of je nu op zoek bent naar een manier om je nieuwe aanwinsten te presenteren of om je bestaande verzameling veilig en georganiseerd te houden, een hoogwaardige sneakerbox is de perfecte aanvulling op je sneakeropslagoplossingen. Met een sneakerbox zorg je ervoor dat je sneakers in topconditie blijven, terwijl je tegelijkertijd een vleugje stijl toevoegt aan je ruimte.

24,95
24,95
34,95
34,95