Sneakerness: Een markt met sneaker schoenen

Bij Sneakerstack hebben we een passie voor sneakerbeurzen en volgen we deze nauwlettend. We zien het als onze missie om onze community te informeren over de laatste ontwikkelingen, trends en hoogtepunten van deze evenementen. Of het nu gaat om nieuwe releases, exclusieve samenwerkingen, opvallende collecties of bijzondere ervaringen, we streven ernaar om onze volgers op de hoogte te houden en hen te inspireren in hun liefde voor sneakers. Dit keer hebben we de aandacht gevestigd op de sneakerbeurzen in 2024.

Sneakerness evenementen 2024 op een rij

Sneakerness is als een speeltuin voor sneakerheads. Hier ontmoet je mede-sneakerliefhebbers, ruil je verhalen uit en ontdek je de nieuwste releases. Je kunt hier opzoek naar limited editions, maar kunt ook gewoon rondsnuffelen tussen vintage pareltjes. Deze bijeenkomsten zijn dé place to be. Het is een internationale organisatie die wereldwijd bekendstaat voor het organiseren van grootschalige sneaker evenementen. Onderstaand geef ik graag zevental locaties in de wereld waar je dit evenement kunt bezoeken:

Keulen (13 – 14 april, 2024):

Dit evenement in Keulen belooft een indrukwekkende verzameling van zeldzame en gewilde sneakers te tonen. Duitsland wordt vaak geassocieerd met Berlijn, maar de stad Keulen speelt een steeds prominentere rol. Het belooft een frisse Sneakerness te worden met veel internationale merken, uitstekende sneakerwinkels en enkele van de meest populaire particuliere verkopers en verzamelaars uit heel Europa. Het wordt georganiseerd aan de Gladbacher Wall 5, 50670 Keulen, Duitsland.

Zurich (04 – 05 mei 2024):

In Zürich kun je deelnemen aan dit evenement om de laatste trends en exclusieve releases te ontdekken. Compact, centraal en spraakmakend, dat is wat deze stad definieert. Deze prachtig gelegen stad tussen meren en bergen vormt het centrum en is sinds 2009 de locatie waar jaarlijks evenementen starten. Het uitgebreide programma in Zürich presenteert de belangrijkste merken, winkels en particuliere verkopers uit heel Europa, evenals sneaker-talks en meer. Het zal georganiseerd worden aan 10 Therese-Giehse-Strasse, 8050 Zürich, Zwitserland.

Amsterdam (25 – 26 mei 2024):

Amsterdam organiseert Sneakerness met een mix van lokale en internationale merken, van Nike tot Adidas. Op 27 en 28 mei vindt Sneakerness plaats in de prachtige Kromhouthal aan de Gedempt Hamerkanaal 231 te Amsterdam, waar een weekend vol sneakergekte te beleven valt. Om het binnenkomende verkeer te reguleren en de locatie niet overvol te laten raken, wordt er gewerkt met time-slots. Voor deelname aan beide dagen zijn aparte kaartjes nodig, maar kinderen tot en met 11 jaar hoeven geen kaartje te kopen wanneer ze worden begeleid door een volwassene met een geldig kaartje. Ongeacht het tijdstip van je bezoek, valt er genoeg te zien, te doen en te genieten voor iedereen, met een gevuld programma op beide dagen.

Manchester (8 – 9 juni 2024):

Het Sneakerness evenement in Manchester 2024 belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor sneakerliefhebbers van over de hele wereld. Op 8 en 9 juni 2024 zal de bruisende stad Manchester het decor vormen voor dit prestigieuze evenement, dat gevuld zal zijn met opwinding, innovatie en de nieuwste trends op het gebied van sneakers, mode en lifestyle.

Londen (28 – 29 september 2024):

De editie in Londen is een niet te missen kans voor sneakerheads in het Verenigd Koninkrijk. Het premium sneaker-, mode- en lifestyle-evenement van het jaar wordt gepresenteerd door The Evening Standard in de Truman Brewery. Bezoekers kunnen een gevarieerd programma verwachten met panelgesprekken over sneakercultuur, DJ-sets van hiphop- en drill-artiesten, speurtochten, basketbaltoernooien en panna-voetbalcompetities. Sneakerness is ontstaan uit een gedeelde passie onder vrienden voor sneakers. Het is inmiddels uitgegroeid tot een enorm internationaal fenomeen dat eindelijk zijn weg vindt naar Londen. Neem het hele gezin mee, want kinderen onder de 10 jaar hebben gratis toegang onder begeleiding van een volwassene met een geldig ticket. Dit jaar vindt het plaats in de De Truman-brouwerij aan de 83 Brick Lane in Londen.

Milaan (5 – 6 oktober 2024):

In de modieuze stad Milaan vindt een van de meest stijlvolle sneaker evenementen plaats. Milaan staat bekend om zijn hoogwaardige mode, levendige sneaker community, bruisende muziekscene, culinaire lekkernijen en onovertroffen koffie – het is het summum van Italiaanse cultuur. Bij Sneakerness Milan kun je verwachten enkele van ‘s werelds meest opwindende internationale merken, sneakerwinkels, particuliere verkopers en verzamelaars uit heel Europa te ontmoeten. Het wordt dit jaar georganiseerd in de East End Studios, Via Mecenate 88/A, 20138 Milaan, Italië.

Athene (11 – 13 oktober 2024):

Het Sneakerness evenement in Athene 2024 belooft een boeiend en opwindend weekend te worden voor sneakerenthousiastelingen van over de hele wereld. Van 11 tot 13 oktober 2024 zal de historische stad Athene gastheer zijn voor dit unieke evenement, waar de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van sneakers, mode en lifestyle samenkomen.

Rotterdam (26 – 27 oktober, 2024):

Ervaar de Nederlandse sneakercultuur in Rotterdam, waar creativiteit en streetstyle samenkomen. Rotterdam: een must-see bestemming. Denk aan prachtige architectuur, een enorme haven, een bruisende (straat)kunstscene, fantastische muzieklocaties, en een bloeiende sneakergemeenschap, en je hebt de op één na grootste stad van Nederland: Rotterdam. De culturele rijkdom van de stad vindt zijn oorsprong in de turbulente geschiedenis. Bereid je voor op het ontdekken van internationale merken, unieke sneakerwinkels en enkele van de meest exclusieve particuliere verkopers en verzamelaars van over de hele wereld tijdens Sneakerness Rotterdam dit jaar. VIndt dit jaar plaats in de Van Nelle Fabriek, Van Nelleweg 1, 3044 BC Rotterdam.

Budapest (2 – 3 november 2024):

Sluit het jaar af met een bezoek aan Boedapest, waar Oost-Europese sneakercultuur tot leven komt.

Schoenen etalage met sneakers

De voordelen van Sneakerness

Een sneakersbeurs biedt een unieke kans om zeldzame sneakers te spotten. Daarnaast kun je deelnemen aan community-gesprekken en de nieuwste trends te ervaren. Of je nu een doorgewinterde verzamelaar bent of nieuw in de sneakerwereld. Een sneakerbeurs is de perfecte plek om je passie voor sneakers te verkennen en te delen. Vergeet niet de nieuwste releases in de gaten te houden op de website van Sneakerstack. Mocht je deze exclusieve sneakers thuis in jouw interieur willen integreren, vergeet dan niet te kijken naar de transparante en zwarte, LED wit en LED zwarte sneakerbox van Sneakerstack.

24,95
24,95